Pyh det er lige knap et år siden, jeg sidst har blogget. Det er også lige knap et år siden, jeg startede arbejde. Og jeg må indrømme, at det først er nu, at hverdagen er fyldt med overskud.

Hverdagens rutiner

magneter-m-ugens-7-dage-fra-trendform-magnets-fit-650x650x95

For nogle uger siden fandt nogle veninder min blog, og det er deres positive feedback, der har fået mig til at reflektere over min hverdag. De fik mig til at tænke på denne blog, men også på det forløbne år hvor jeg har kunnet konstatere, at det kun er indenfor de sidste par måneder, at jeg har kunnet overskue andet i hverdagen end blot arbejde. At det faktisk ikke er så lang tid siden, at vi reorganiserede hverdagen med madplan og et ugentlig storindkøb, for at få mig tilbage i køkkenet mindst 2 gange om ugen og dermed føle, at min mand ikke skulle trække det store hverdagscirkus alene.

weekenderne

Selvom vi begge bruger weekenderne til at lade op til en ny uge med en skemabelagt hverdag, så kan jeg også her mærke en forandring. Jeg orker mere end blot husholdning, tøjvask, indkøb og madlavning. Bare i forbindelse med fastelavn har jeg kunnet projektere med at lave kostumer til begge piger og hvad, der er helt nyt, jeg har accepteret, at projekterne har måttet køre over flere weekender, da hverdagene dels er helt fastlagte og da der dels skal være plads til en lur og en pause.

normal hverdag

Og nu sidder jeg her og blogger. Noget, som af helt naturligt blev lagt på hylden, men som nu er noget, som jeg har overskud og lyst til at genoptage. Jeg tænker også, at der må ligge et budskab i at fortælle om, at hverdagen kan blive normal igen efter sygdom og arbejdsløshed. At selvom risikoen for depressioner kræver konstant årvågenhed i hverdagen, så kan livet blive normaliseret og selv det komme til at fylde mindre og mindre og alt det, man også er kan komme til at fylde mere og mere. At man få de mange dage, der er helt normale, kedelige og typiske tilbage.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s