At få rigelig med søvn, er et af de grundlæggende faktorer for at holde mig psykisk sund. Så foruden mad gerne sundt og motion er søvn noget, som jeg prioriterer højt i min hverdag. Men ind i mellem skal man også leve livet.

nfl min eneste sportslige passion

"it aint over till the fat lady sings"

“it aint over till the fat lady sings”

Jeg er slet ikke et sportsmenneske, selvom jeg løber 3 gange om ugen. For det gør jeg kun af nød og for at forebygge flere depressioner og mindske den angst, der altid er i mig pga. en utryg opvækst. Faktisk synes jeg det er skørt at løbe! Men når det gælder amerikansk football og nfl, er jeg bare på. Jeg elsker at se det!

new england patriots fan

Jeg lærte  at se det, da jeg var sammen med min eksmand tilbage i slut 90’erne. Den gang var det på TV2 Zulu med Claus Elming og Jimmy Bøjgaard som værter. De absolut bedste værter for nfl ever. Det, var der jeg fandt mit hold: New England Patriots. Jeg er stadig dedikeret fan med foldboldtrøje og en football. Til min 40 års fødselsdag var jeg så heldig at få en fan hætte trøje.

superbowl vs søvn

Da det jo sendes live amerikansk tid, er det jo en natforestilling. I flere sæsoner har jeg siddet oppe og set det, men børn, psykisk sundhed og økonomi (det er jo blevet flyttet fra public kanaler til betalingskanaler), er det nu indskrænket til superbowl live og de øvrige kampe via mit nfl gamepass. For selvom jeg ved, at det koster mig enormt meget på søvn- og familie- og arbejdskontoen at være vågen 24 timer, så skal jeg da også leve mine passioner ud og nogle gange slippe tøjlerne. Så det vil jeg gøre i nat, især når nu New England Patriots spiller. Og vinder!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s