De fysiske symptomer ved depressioner

Posted: October 20, 2011 in being depressed
Tags: , ,

Her kan du finde inspiration til at kende dine fysiske symptomer du får, som en indikation på en depression, angst eller stress. Fysiske symptomer, der fører til et tilbagefald. Læs listen igennem og led efter de beskrevne symptomer, du genkender hos dig selv. Dernæst bør du kategorisere de fysiske symptomer fra 1 – 3, hvor 1 er de tidlige tegn og 3 er de, der dukker op senere i et tidsforløb.

mulige fysiske symptomer på en depression

 • Jeg får søvnproblemer
 • Jeg bliver mere træt
 • Jeg bliver svimmel
 • Jeg har ingen lyst til sex
 • Jeg har ingen potens
 • Jeg taber mig
 • Jeg tager på
 • Jeg bliver tør i halsen
 • Jeg får åndenød eller hjertebanken eller brystsmerter
 • Jeg får hudkløe eller eksem
 • Jeg får banale infektioner
 • Jeg føler mig syg
 • Jeg har øget/mindre appetit
 • Jeg får hovedpine
 • Jeg har støj i mit hoved
 • Jeg får smerter
 • Jeg ignorerer smerter
 • Jeg har ingen energi
 • Jeg har synsforstyrrelser
 • Jeg får ondt i kroppen
 • Jeg har ømme muskler
 • Jeg får forstoppelse
 • Jeg har diarre
 • Jeg bliver lys- og lydfølsom
 • Jeg ryster på hænderne og sitrer i kroppen

Hvad er dine fysiske symptomer?

Læg mærke til de beskrevne fysiske symptomer, som du kan genkende hos dig selv. Overvej andre symptomer, som ikke er på listen, men som du kommer i tanke om, beskriver dine advarselstegn på et tilbagefald i depression, angst eller stress. Kig evt. på listen over adfærdsændringer eller de psykiske symptomer og overvej, hvordan du har det generelt.

Listen er inspireret af mindfulness kursusmateriale af Helle Lisle og Ane Azalea Gildberg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s